HANKO

Tämän viikonlopun reissu suuntautui Hankoon. Hanko on ollut pitkään kohde, jossa olen halunnut käydä ja todettiinkin, että sinne täytyy vielä suunnata uudestaan. Lähdimme heti aamusta kun olimme saaneet aamun rutiinit hoidettua, mutta olimme kuitenkin vasta puoli kahden aikaa Hangossa. Meiltä ilman pysähdyksiä ajaa Hankoon 3 tuntia, mutta muutama pysähdys tehtiin välissä, jotta saatiin Jasper syötettyä. Jasper ei myöskään viihdy autossa tällä hetkellä ollenkaan, joten saatiin välillä lepuuttaa korvia huudolta, kun teimme pienen pysähdyksen. Tänä aamuna kun heräsin, oli päänsärky edelleen järjetön eilisen huudon jäljiltä. Ensi viikolla pitäisi saapua uusi istuin, jospa se auttaisi? 

Meillä suurin osa ajasta meni rannalla ja sataman alueella. Itse kaupunkia ei keretty juurikaan katsella. Kävelimme kyllä läpi, mutta kaikki pienet putiikit jäivät kokonaan näkemättä ja kokematta. Aivan kuten Porvoossa on Hangossa arkkitehtuuri sellaista mistä pidän, kapeat kadut täyttyivät vanhoista rakennuksista ja pienistä putiikeista.

Syömässä kävimme Classic Pizzassa, jota oli paljon kehuttu. Ja kyllä, pizzat olivat hyviä! Jonoa oli kokoajan eikä ilman jottamista päässyt sisään. Jono onneksi veti aika hyvin, eikä tarvinut kauaa seisoskella oven takana. 

Hangon rannalla ei tuntunut siltä, että olisi Suomessa. Tunnelma oli aivan kuten ulkomailla ja pienet Tiki-baarit vain vahvistivat sitä. Myös rannalla olevat kalliot ja niiden pienet poukamat olivat upeita. Jos rannalla oleva hälinä ja meteli ei houkuttele, pääsi kallioille ihmispaljoutta karkuun (Rattaiden kanssa hieman hankalampaa, mutta ei mahdotonta).  Kalliolla oli huomattavasti hiljaisempaa ja rauhallisempaa, kun yleisellä rannalla. Siellä ihmiset ottivat aurinkoa ja istuivat omissa porukoissa viinipullojen kanssa. Me nappasimme kalliolla uudet perhekuvat, josta ajattelin teettää uudet taulut. Samalla napattiin Jasperin 10kk kuvat.

Ehdottomasti Hanko oli näkemisen arvoinen ja seuraavalla kerralla varataan koko viikonloppu aikaa.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *