PÄIVÄ MERELLÄ

Perjantain sain viettää hieman erilaisissa merkeissä kuin normaalisti. Vein Jasperin hoitoon kympin aikaan vanhemmilleni, jonka jälkeen suuntasin kohti Helsinkiä. Tarkoitus oli käydä asiakkaiden kanssa läpi tulevia juttuja, joten vaikka olen vielä äitiyslomalla, oli minunkin hyvä olla paikalla.

Palaveri pidettiin katamaraanipurjeveneellä, mikä teki päivästä itselleni huomattavasti mielenkiintoisemman. En ole itse kauheasti veneillyt ja olenkin sanonut monesti miehelleni, että en ole veneilijä tyyppiä. Mutta tälläisellä veneelle mielipide kyllä muuttuu hyvinkin äkkiä! Meillä kyseisen risteilyn tarjosi Lagoon Charter, joka hoiti homman todella hyvin. Henkilökunta oli todella mukavaa ja joustavaa.

Perjantai koostui hyvästä ruasta, seurasta ja uskomattomasta säästä!

Teki itselleni oikein hyvää päästä hetkeksi tekemään ihan jotain muuta kun vaihtamaan vaippoja. Vaikka ei siinäkään mitään vikaa tietysti ole.

Löytyykö täältä veneilijöitä, vai onko teille ihan nounou lähteä merelle?

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *